Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «امیر کرمی» روز یکشنبه به مناسبت هفته سلامت به ایرنا افزود: با افزایش جمعیت و محدود بودن منابع انرژی، کشورها با مشکل مصرف انرژی مواجه شده اند. بحران هایی که کشورها و جوامع بشری را تهدید می کند، محدود بودن منابع انرژی های تجدید ناپذیر (فسیلی) و نیز افزایش آلودگی های زیست محیطی ناشی از مصرف بیش از اندازه سوخت های فسیلی است که ضرورت و اهمیت توجه به استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: انرژی پاک به آن دسته از انرژی های تجدیدپذیر گفته می شود که از طریق یک منبع طبیعی یا فرآیندهایی حاصل می ‌شود که دوباره در حال تجدید و تولید هستند.

دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط و مدیر گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بنابراین منابعی مانند نور خورشید و نیروی باد که مداوم در حال درخشش یا در حال وزیدن هستند، جزو همین دسته قرار می‌گیرند؛ حتی اگر دسترسی به این منابع در محدودیت زمانی و مکانی باشد، باز هم همیشه وجود دارند.

وی عنوان کرد: منابع انرژی غیرقابل تجدید یا همان سوخت های فسیلی نیز منابع انرژی آلوده می باشند، این سوخت ها مانند نفت و گاز و زغال سنگ، منبع غنی از انرژی، حاوی درصد بالایی کربن هستند و در مقادیر محدود در دسترس قرار دارند ضمن اینکه سال های زیادی طول می‌کشد تا دوباره تشکیل شود.

دکتر کرمی افزود: تمام این فعالیت ها به گرم شدن کره زمین منجر می‌شود و می تواند زندگی انسان ها، زندگی جانوران و محیط زیست را به خطر بیندازد.  

وی تصریح کرد: سازمان‌های دولتی و بین‌المللی عمده‌ترین مراکز مقابله با مسائل زیست محیطی و تصمیم‌گیری در مورد آنها هستند اما با توجه به گستردگی و پیچیدگی آن توان کمی برای حل مسئله را دارند.

دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط و مدیر گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تجربه نشان داده است حفاظت از محیط زیست با توجه به قوانین دست و پاگیر و بروکراسی اداری و همچنین گستردگی دامنه مقوله محیط زیست تنها از طریق دولت ها کافی نیست بلکه تشکل‌های مردمی غیردولتی نقش موثری در تسریع دستیابی به اهداف محیط زیست، کاهش آلودگی ها و ترمیم خسارات زیست محیطی دارد.

وی افزود: پس از دولت مهمترین ارکانی که می تواند در رشد و پیشرفت جوامع مختلف تاثیرگذار باشند سازمان‌های غیردولتی است که متشکل از نیروهای داوطلب و خودجوش می‌باشند که از دل مردم و برای رشد و تعالی جامعه و سایر انسان ها احساس تعهد می کنند.

دکتر کرمی گفت: مشکلات فوق در خصوص منابع انرژی آلوده موجب شده توسعه منابع انرژی پاک مورد توجه قرار بگیرد و تمام کشورهای جهان به نوعی از انرژی باد و انرژی خورشید، نیروگاه‌های برق- آبی، انرژی بیومس (BIOMASS) و انرژی زمین گرمایی بهره مند هستند.

وی در پایان گفت: انرژی های تجدیدپذیر بر مبنای انرژی پاک در حال توسعه و گسترش است، انرژی های تجدیدپذیر می توانند به طور فزاینده، سوخت های فسیلی یا همان سوخت های کثیف را به رتبه های پایین تر منتقل کرده و موجب شوند کربن و آلاینده ها کمتر منتشر شود.  

برچسب‌ها انرژی برق نفت کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق نفت کرمانشاه انرژی برق نفت کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی منابع انرژی محیط زیست سوخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی از آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در راستای جمع‌آوری پسماند و نخاله‌های ساختمانی، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی "مسیر سبز - ایران پاک " را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرج‌گاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران 31 استان کشور ابلاغ کرده است.

وی ابلاغ طرح پاکسازی طبیعت را راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور برشمرد و گفت: اجرای طرح پاکسازی طبیعت علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، سبب می‌شود گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ملی مسیر سبز ایران پاک با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش استان مرکزی،  در بازه زمانی یک ماهه مقدار 480 هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود 90 تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: براساس ماده هفت قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی تمامی پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌ها قرار دارد و باید نسبت به به این امر توجه داشته باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • معمای بنزین در ایران
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • رهاسازی ۵ پرنده در طبیعت تالاب بیشه دالان بروجرد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست